Ce şi de ce

ÎNAINTE DE A CONTINUA, ȚINE CONT DE FAPTUL CĂ LIMBAJUL PE CARE ÎL FOLOSESC PE ACEST BLOG ESTE NECENZURAT ÎN PROPORȚIE DE 80%. ÎN TEXTELE MELE FOLOSESC EXPRESII ȘI CUVINTE PE CARE LE AUZI TOATĂ ZIUA DAR CARE SUNT CONSIDERATE VULGARE ÎN CONTEXTUL CURENT.
COPILUL TĂU NU ARE CE CĂUTA PE ACEST BLOG. E SARCINA TA, CA PĂRINTE, SĂ TE ASIGURI DE ACEST LUCRU.
DACĂ SUPORȚI REALITATEA, RĂMÂI PE BLOG; DACĂ NU, NU.

Am deschis blogul ăsta din aceleaşi motive pe care care le are fiecare individ implicat într-o asemenea activitate: de a-şi etala delirul pe Internet şi de a-şi da cu părerea, nechemat fiind, asupra fenomenelor sociale din jur. Vin în câte o zi de la muncă, plin de spume pe societatea de căcat în care trăim şi îmi caut un catharsis, aşa că mă apuc să înşir aici toate tâmpeniile care-mi trec prin cap, într-un limbaj necenzurat – altfel n-ar mai fi catharsis, este? Una peste alta, aici se insultă, se înjură şi se blasfemiază la greu iar dacă sunteţi genul care vorbeşte din vârful buzelor şi dă ochii peste cap, locul vostru nu e ăsta. Încercaţi site-urile pentru “femei de succes într-o lume a bărbaţilor”.

O să găsiţi aici opinii ce vi se vor părea extremiste, idioate, delirante şi, uneori, absolut demente. Sunt părerile mele, nu trebuie să fiţi de acord cu ele; nu trebuie nici măcar să le citiţi – cât despre a le comenta… să fim serioşi. Dacă totuşi le comentaţi, trebuie să ştiţi că, pe blogul ăsta, eu sunt jupân. Dacă băgaţi comentarii, nu înseamnă că vor fi şi publicate. Le pot publica sau nu, le pot şterge când am chef, fără nici o justificare, punct. Keep that in mind.

Dacă totuşi comentaţi, măcar s-o faceţi într-un mod care să denote un grad de inteligenţă peste cel al unui parameci, ca să ne distrăm cu toţii şi, mai ales, SCRIEŢI NAIBII CORECT. Mi-e silă până la vomă de idioţii semidocţi care vor să-şi dea cu presupusul şi exhibează “miam” sau “va-ţi” sau “du-ten” şi după aia dau refresh la pagină de 380 de ori, nerăbdători să-şi citească dovada lipsei elementare de educaţie pe net.

Orice fenomen, fie el natural sau social, are trei componente esenţiale: una efectoare, generatoare de consecinţe, una de suprafaţă, supusă interpretării fiecăruia şi una profundă, formată din cauzele propriu-zise, greu de accesat şi extrem de volatilă. Ce mă interesează pe mine sunt primele două aşa că nu încercaţi să căutaţi profunzime aici pentru că nu veţi găsi. Veţi găsi doar frustrări, spume şi draci, analize de doi bani duzina care au ca singur merit faptul că sunt mai apropiate de realitate decât stupizeniile pe care le înghiţiţi pe nemestecate din televizor, ejaculate de o pletoră de cretini şi idioate care se autodenumesc “analişti”, a căror legătură cu realitatea e, de cele mai multe ori, deformată, fie din cauza propriei orbiri intelectuale fie ca urmare a dispoziţiilor primite de cine ştie unde.

Vale!

Advertisements

2 thoughts on “Ce şi de ce

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s