Din capitală

southpark

Am două probleme cu oraşul ăsta. Trei. De fapt, sunt vreo patru sau cinci, dar no…
Strict în momentul ăsta, problema mea sunt cele două cucoane care s-au lățit cu tupeu pe o bancă de trei iar eu trebuie să scriu în picioare. Glumesc. Sau nu.20180904_084155925593510.jpg
Revin. Una din probleme o constituie toți Mad Max wannabe ăştia pe motoare, care trăiesc cu convingerea că, cu cât zgomotul de sub ei e mai puternic, cu atât sunt ei mai băgați în seamă şi apreciați. Băieți, sunteți băgați în seamă, aveți dreptate. Vi se transmit Multe Urări şi Iubire Eternă din toate direcțiile în cel mai bun caz. De fapt, sunteți şi compătimiți, pentru că e clar că ați fost privați grav în copilărie de atenția mamei şi rulați în continuare ceva programe infantile prin creieraşul ăla al vostru. Hai că m-am săturat să fiu politicos. Bă, copii neterminați, voi de poluare sonoră ați auzit vreodată? V-ați gândit că, în afară de voi, nimeni nu vrea să audă droaga aia care vă pârțâie sub fund? Serios acuma. Chiar atât sunteți de disperați după atenție? Da’ Poliția, ea ce zice?O altă problemă o constituie câinii. Ho, nu săriți în sus, mă, iubitori de câini pănă la a-i săruta pe botul cu care se spală la fund, că nu e ce credeți voi. De fapt nu câinii sunt problema, ci stăpânii tâmpiți. O sa vă rog să-mi spuneți dacă greşesc cumva, dar vi se pare OK să fii nevoit să suporți lătratul unui dulău cât o vacă la absolut orice oră din zi şi, mai ales din noapte, la câțiva metri de geamul tău? Da’ lătrat din ăla de zbârnâie ferestrele. Câinele latră că e câine, no, atâta ştie să facă. Dar faptul că nu poți să asculți nici măcar Megadeth în căşti fără acompaniament de hău-hău mi se pare absurd şi de tot rahatul, serios acuma. Peste tot pe unde am stat, prin alte țări, aşa ceva era sancționat urgent şi cam ustura la buzunar.
Din nou, spuneți-mi dacă mă înşel şi dacă da, o să mă duc lângă potaie şi-o să latru împreună cu ea, pentru că no, ce mai rămâne de făcut în situația asta.

Advertisements

8 thoughts on “Din capitală

  • Și dacă s-a eliberat, tot aia e… eu atunci aveam nevoie de ea. 🙂
   Păi, nu mă încălzește cu nimic să știu că se întâmplă și la alții, asta doar demonstrează că e un fenomen acceptat tacit peste tot, no.

   Like

 1. Întrebări retorice, din păcate…
  Pe mine m-ai cucerit însă, la Megadeth în căști, iar să mi-l imaginez pe Mustaine acompaniat de un lătrat de câine, este poluare fonică maximă! 🙂

  Liked by 1 person

 2. Really, ce? Să te iei de stăpânii de animale e ca și cum te-ai lua de mămicile pline de bebeluși. De aceea am zis că întrebările sunt retorice.
  Totuși aici trag linia, la a-mi polua fonic Megadeth sau “frații” lor!
  E o tristă realitate articolul tău. 😞

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s