„PAŞI” – BOOKFEST Bucureşti, ROMEXPO, standul Editurii EIKON

Cop_6_Edited_cu_sigla_eikon

BOOKFEST Bucureşti, ROMEXPO, sâmbătă 2 iunie, ora 17.30, standul Editurii EIKON.

Au rămas două zile până când „Paşii” vor ieşi în lume sub formă de carte, pe 29 mai, și șase zile până când cartea va fi lansată oficial, la data şi ora de mai sus.
Poate că ar trebui să spun ceva deosebit de inteligent, dar nu-mi vine nimic în minte acum, doh!

Ce înseamnă „Paşii”? Înseamnă pasiune, înseamnă dorinţă, înseamnă dragoste de cuvinte şi de oameni, înseamnă multe, multe alte lucruri. Pe lângă toate astea însă înseamnă muncă, enorm de multă muncă uneori repartizată cam inechitabil între coautori, dar no, dintre doi unul e obligatoriu mai bun, şi ca atare mai aglomerată decât celălalt. Am scris bine aglomerată, da.

Să vă fac o istorie a „Pașilor” nu e cazul. Ceea ce vă spun însă este că „Pașii” au pornit la drum aproape de la sine, iar dacă nu ar fi existat, ar fi trebuit inventați.
„Pașii” sunt cei aflați la răspântia vieții, atunci când Destinul le face o favoare. O singură și unică dată. „Pașii” înseamnă curajul, hotărârea de a îndrăzni pasul înspre propriul destin. Recompensa e pe măsură: fericirea, liniștea, binele și dragostea: cele patru elemente ale unei existențe împlinite cu adevărat. Pași.

21 thoughts on “„PAŞI” – BOOKFEST Bucureşti, ROMEXPO, standul Editurii EIKON

 1. Mi-aș dori să pot ajunge la lansarea cărții, poate și în speranța unor autografe, dar nu am certitudinea.
  Oricum, voi cumpăra cartea care, cumva, s-a născut și sub ochii mei.
  Mă bucur și vă felicit pentru realizarea voastră!

  Liked by 1 person

  • Mulțumim, Mugur! Bookfest-ul durează cinci zile aşa că ai tot timpul să intri în posesia cărții care va pleca apoi şi prin țară… deci e o ocazie acum 😊.

   Like

 2. Felicitări! Așa cum i-am spus și lui Em, experimentez o emoție dublă, dată de faptul că am fost martora primilor voștri Pași. Din păcate, nu pot participa la lansare, însă într-o zi sper să am autografele voastre pe un exemplar. Sâmbătă o să vă port însă în gând, iar bucuria voastră va fi și a mea. Succes!

  Liked by 1 person

  • Îți mulțumim pentru gândurile tale frumoase, Oana!
   Cu siguranță că la un moment, cartea va ajunge la tine. Târgul durează înca patru zile 😊. După aia găsim soluții dacă e nevoie.

   Liked by 1 person

 3. Felicitări! Cuvintele sunt de prisos în aceste momente. Mă bucur foarte mult că am reușit să iau urma Pașilor voștrii înca de la început. Deși am fost destul de absentă pe blog în ultima vreme, sper să imi reiau activitatea cât mai curând și să prind din urmă tot ce am pierdut. Din acest punct de vedere mă bucur ca Pașii vor fi într-un singur loc unde îi pot găsi exact atunci când timpul îmi permite. Sper ca Pașii sa ajungă cât mai curând în biblioteca mea.

  Liked by 1 person

 4. Cartea se poate achizitiona doar din Bucuresti? Sunt tare curioasa cand apare si in librarii sau care sunt variantele sa ajunga si prin tara la cei care nu sunt in Bucuresti si vor sa o citeasca cat mai repede…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s