Mai răsfirat, băieţi, mai răsfirat…

Măi oameni buni, în ce soi de lume trăim, fraţilor?? Condrea e mort, requiescat in pace, absolvo te şi aşa mai departe dar să fiu al naibii, ăştia deja sunt pe faţă! Din informaţiile furnizate de presă – repet, de presă – reies următoarele lucruri care put de la o poştă:

– Condrea rula pe zona aia de drum cu aproximativ 150-160 km pe oră, ceea ce doar un diliu ar face pe-acolo;
nu există urme de frânare (wtf???);
– după producerea accidentului, la faţa locului a ajuns o ambulanţă care a ridicat cadavrul – cadavrul! pe care trebuiau să-l salte cei de la medicina legală; de ce naiba l-a luat ambulanţa???
– înainte ca poliţia să înceapă măsurătorile, maşina pe care o conducea Condrea a fost ridicată şi dusă de-acolo, astfel că poliţia n-a mai avut la dispoziţie proba numărul 1 (din nou, wtf???)
– actele de identitate ale decedatului au fost găsite în afara maşinii – în afara maşinii! adică, cum s-ar spune, i-au sărit, ăluia, miraculos din buzunar şi au zburat pe geam… or, se ştie că o carte de identitate are masa, respectiv inerţia, mai mare decât un corp uman (wtf???)
– faţa cadavrului era aşa desfigurată, că până şi fosta soţie – adică femeia care-l cunoştea pe ăla milimetru cu milimetru – l-a identificat după haine! Băi, am văzut o ciocnire frontală între un TIR lansat cu 90 şi un Matiz iar ăia din Matiz (da mă, din sicriul ăla pe roţi!) nu erau desfiguraţi dincolo de posibilitatea recunoaşterii faciale…
– poliţia a revenit la locul accidentului – adică întâi au plecat, ca apoi să revină, cu toate riscurile ca zona să fie contaminată în lipsa lor iar eventualele probe existente să aibă timp să dispară…
– fosta soţie a lui Condrea a declarat că tipul avea, în ultima perioadă, insomnii, atacuri de panică, era neliniştit şi-aşa mai departe…
– accidentul (ahem!) a avut loc între Buftea şi Corbeanca – or când te referi la zona aia, la ce naiba te gândeşti? Nu cumva la tot felul de stabilimente, mai mult sau mai puţin mascate, ale unor instituţii ale statului care se numesc, generic, “servicii”?
– întrebaţi de presă când vor elibera rezultatul definitiv al autopsiei, cei de la IML au dat-o la-ntors ca nişte amatori: întâi s-au bâlbâit teribil apoi le-a ieşit un termen de chiar şi patru săptămâni pentru a avea un rezultat clar… patru săptămâni pentru o autopsie??? Ce dracu’, nu vorbim de autopsia vreunui extraterestru, mă, chiar şi o analiză ADN nu durează mai mult de 48 de ore…

Dacă vouă nu vă pute a rahat chestia asta, mie îmi pute, şi încă rău!
A propos, ştiaţi că există tehnologia prin care o maşină poate fi controlată de la distanţă, de pe un laptop, şi mă refer aici la acceleraţie, frânare şi direcţie??
Adică de ce maşina ăluia a fost ridicată aşa repede, mult prea repede? Adică de ce ambulanţa a ridicat cadavrul, când, de fapt, cei de la IML trebuiau s-o facă?
Adică cum dracu’ au ajuns ăia atât de repede acolo, când, la un accident rutier obişnuit, se ajunge, de regulă, mult mai târziu??
Adică de ce avea Condrea atacuri de panică?? Pentru că trebuia să fie audiat de Parchet? Pe dracu’, să fim serioşi, mă! N-o să mă convingă nimeni, niciodată, că un tip de talia lui Condrea, cu relaţii la cel mai înalt nivel, cu bani căcălău, un tip obişnuit cu cele mai murdare manevre, avea atacuri de panică şi s-a sinucis pentru că urma să fie audiat… să fim serioşi, din nou.
Adică de ce Parlamentul a solicitat poziţia oficială a SRI vis-a-vis de cazul Condrea, poziţie care, la ora asta, încă nu a fost făcută publică??

Brrr, drace! Mie unul, cazul Condrea îmi sună a avertisment. Chiar dacă, să presupunem, că mortul din maşină n-ar fi Condrea ci vreun amărât care a fost drogat la greu ca să nu poată să reacţioneze (adică, de pildă, să se arunce din maşină atunci când şi-a dat seama că aia accelerează de nebună şi se duce unde vrea ea), Condrea e sigur mort, pus bine la păstrare în vreun bloc de beton sau în vreo cuvă cu acid…
Vă mai aduceţi aminte de Codruţ Marga? Ha..?

Sunt curios dacă urmează să mai moară cineva, şi cine anume.
Sunt curios ce schimbări vor avea loc pe scena politică subterană.
Sunt curios ce turnură va lua războiul ăsta sălbatic dintre serviciile secrete din România.
Sunt curios care va fi poziţia oficială a lui Iohannis, având în vedere că omu’ are experienţă cu de-astea, n-a trântit el un guvern cu ajutorul morţilor de la Colectiv??
Sunt curios ce comunicate vor veni pe axa Coldea – Kovesi.
Sunt curios ce rol au avut aici “damele de negru”.
Sunt curios cine naiba, din afara României, organizează şi coordonează tot circul ăsta.

Chiar aş vrea să aflu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s