Nu mai vrem ţigani în parcări!

Asta e ceea ce puteţi numi apel, scrisoare deschisă, implorare, rugăminte sau cum vreţi voi către Poliţia Română şi Jandarmerie.
Se-aude, băi, Poliţie şi Jandarmerie? Băi, căscaţi urechile alea mari şi ochii ăia pentru că e important!

FACEŢI CEVA ŞI SCĂPAŢI DE ŢIGANII CARE AU ÎMPÂNZIT PARCĂRILE DIN CENTRUL BUCUREŞTIULUI ŞI CARE PRETIND BANI DE LA ŞOFERII CARE VOR SĂ-ŞI PARCHEZE MAŞINILE PE SPAŢIILE SPECIAL DESTINATE ACESTUI SCOP!!

Ca să vă explic, pentru că se pare că unii dintre voi pricep mai anevoie, aşa, situaţia se prezintă în felul următor: locurile de parcare stabilite (sau nu) de Primăria aia de căcat sunt – sau ar trebui să fie – administrate de ANGAJAŢI AI PRIMĂRIEI care să ne umfle nouă banii pentru bugetul Capitalei respectiv pentru căşile, maşinile şi amantele javrelor care decid asupra politicilor administrative locale. Noi, cei care avem nevoie de un loc de parcare în zona centrală, pentru 10 minute sau 5 ore, suntem de acord să plătim banii ăştia – contra BON FISCAL.
Problema apare atunci când angajaţii primăriei îşi bagă pula, când Poliţia îşi bagă pula, când Jandarmeria îşi bagă şi ea pula şi lasă ca spaţiile respective să fie împânzite, acaparate, luate în custodie sau cum dracu’ vreţi voi de triburi de ţigani spurcaţi, jegoşi, împuţiţi şi obraznici care ajung să ameninţe şoferii care nu vor să cotizeze la bunăstarea şatrei lor de nemernici puturoşi – unii şoferi mai molcuţi, aşa, sau mai femei, se sperie şi le dau rahaţilor ălora tuciurii câte 4-5 lei sau chiar mai mult şi uite-aşa fac nenorociţii ăia coloraţi o groază de parale speculând frica oamenilor (iar asta e şi un paragraf din Codul Penal, aşa e băi, Poliţie şi Jandarmerie??).
Mai vin şi chivuţele lor, cu plozii ăia urâţi şi schilozi în braţe şi ţi se bagă şi cu capul pe geam ca să vadă ce-ai tu prin maşină bun de furat.
Alaltăieri i-am prins uneia din astea capul în geam şi s-a pus pe urlat atât de tare încât era să fac infarct. I-am dat drumul doar pentru că mi-a fost frică să nu-şi scape, dracului, plodul sub maşină, că-mi murdăream cauciucurile… A venit după aia şi futacul ei care a avut tupeul să mă ameninţe da’ s-a lăsat moale când l-am luat de beregată şi l-am dat cu capul de maşină de i-au zornăit vertebrele cervicale.

Eu unul, m-am săturat de nemernicii ăştia; mă doare-n cur de consiliul discriminării sau cum pana mea i-o zice. Ţiganii ăştia de care vă spun sunt nimic altceva decât o plagă pe spinarea societăţii şi ar trebui băgaţi forţat în colonii de muncă unde să-şi câştige pâinea de zi cu zi PRIN MUNCĂ, aşa cum facem cam toţi – sau mulţi dintre noi, mă rog – nu să sperie şoferii prin parcări şi să-i ameninţe şi să facă pe administratorii spaţiului public.

SE-AUDE, BĂI POLIŢIE ŞI JANDARMERIE?
SCĂPAŢI-NE DE ŢIGANII DE PRIN PARCĂRI, CĂ DE-AIA VĂ PLĂTIM, NU CA SĂ NE LUAŢI LA GOANĂ CĂ AM OCUPAT LOCUL CINE ŞTIE CĂRUI ŞEF CU PULA MARE DE PRIN MINISTERUL DE INTERNE!

[Later edit] O să fiu pe fază de-acuma şi o să ţin camera pornită pentru că tare am o presimţire că cioroii ăştia sunt acolo unde sunt cu voia “organului”… sper să mă înşel, pe bune că sper să mă înşel…

A la votre, bă!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s