Bravo, mă, la mai mare!

Aseară am văzut […] un Iohannis aproape dinastic.
A fost o perioadă lungă în care Iohannis mai mult nu a apărut în public. A călătorit, şi-a văzut de viaţa lui privată. Probabil că şi-a făcut răbdădător lecţiile. A studiat jungla politică bucureşteană. Iată-l în noiembrie 2015 profitînd ca un mare maestru de şah de împrejurarea că lumea a ieşit pe străzi să protesteze după nenorocirea de la Club Colectiv.
Iohannis, cum a avut o ocazie – o neatenţie a adversarului –, a şi mutat ca un campion.
Nu văd pe nimeni acum care să îndrăznească să-l miştocărească, să-l jignească în public[…].
[Iohannis] A aşteptat la cotitură şi a devenit într-o noapte, cînd lumea se aştepta mai puţin, Nr.1 în politica românească.
Semnele erau că va fi un preşedinte flegmatic, comod, dus de nas de politicieni, mai ales de nevastă şi de anturajul de consilieri de la Cotroceni.

Cele de mai sus sunt doar frânturi dintr-un text comis de Stelian Tănase în Cotidianul. Nu vă dau link-ul, că mi-e prea silă – căutaţi voi, dacă mai vreţi. Acuma stau în expectativă: să caut sau nu texte similare, din trecut,  de acelaşi autor, doar cu alte nume (Iliescu, Băsescu)? Mai bine nu.
Bleah.

Advertisements

5 thoughts on “Bravo, mă, la mai mare!

 1. waw! Nu ma asteptam la Stelian Tanase, decit… daca nu-i o linguseala! Ceea ce si cred… oricum, a picat mult in ochii mei.

  Like

  • Mda, tipul are derapaje de-astea – e păcat, pentru că e foarte deştept şi foarte cult. Pe de altă parte, na, poate vrea şi el să-şi pună mai mult unt pe felia de pâine…

   Like

 2. e atita lingusala si obedienta in Romanica, incit un om nu mai isi poate permite asemenea “derapaje” daca doreste sa lase cel putin oaparenta de integritate…

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s