Gloanţe oarbe (3)

alin_gogaAm citit în presa online că lui Alin Goga, director adjunct de investiţii la regionala Craiova a CNADNR, i-a fost interzis accesul în companie ca urmare a dezvăluirilor făcute de domnia-sa vis-a-vis de şpăgile luate prin CNADNR şi de reţeaua de infractori de-acolo care umflă bani cu nemiluita din fondurile destinate infrastructurii. Până aici, toate bune.
Ca o javră ce mă aflu însă, am câteva întrebări – retorice, evident… şi anume:
1. În mod normal, un personaj onest ca domnul Alin Goga trebuia să dea pe goarnă din prima, hai, a doua zi de la numirea în funcţie… şi nu, chestia cu “nu ştia atunci” nu ţine.
De ce dezvăluirile astea cutremurătoare (da, mă, până la el, nimeni nu avea habar că se fură la CNADNR, yeah, right!) apar abia acum?

2. Aş fi curios să văd declaraţia de avere – aia reală – a domnului director Goga. Se poate?

3. Privind fotografia domniei-sale, cu trimitere şi la întrebarea de mai sus, nu mi se pare ca domnul director Goga să fie prea strâmtorat sau prea atins de stress…
Mă întreb, care e motivaţia reală a acestei… revolte contra sistemului de furt de la CNADNR, în care sunt, implicate, cred, şi femeile de serviciu şi pe care nu-l cunoşteau, probabil, decât cei mai tâmpiţi dintre noi?

bulletGroaznic, mă! Sorin Oprescu, fostul primar al Bucureştiului, hoţ, escroc şi infractor, rămâne în arest, în pofida faptului că suferă de diabet, cancer, răceală, tengântită şi Boala lu’ Calache. Nu mai există omenie, fraţilor!

După ce şi-a făcut – pe banii noştri, evident – într-o lună, un număr record de analize de-alea la care un angajat obişnuit nici nu visează, că nu-i ajung banii, escrocul, infractorul şi, sper, viitorul puşcăriaş pentru 359 de ani Sorin Oprescu s-ar fi vrut afară, pe motiv de, ei bine, boli. Procurorul de caz – ai o bere de la mine, frate! – a zis că trebuia să se gândească la sănătate înainte să fure iar sentinţa a fost “Mai stai mata acolo, că e cald şi bine şi oricum vine iarna.”
Supărat, hoţul şi infractorul Oprescu a trimis şi o scrisoare nervoasă la Ministerul Sănătăţii, în care se plânge că i-au fost încălcate drepturile.

Mă doctore, n-ai pic de ruşine? Cred că părinţii tăi se răsucesc în mormânt, mă, când văd ce au crescut la uşă… După ce că ţi se fac analize de lux pe banii noştri, mai ai tupeul să pretinzi că ţi-au fost încălcate drepturile?!
Sper să te condamne ăştia la o mie de ani de pârnaie grea iar tu să apuci să-i şi trăieşti, pe toţi, împărţindu-ţi existenţa între prici, tinetă şi trocul cu arpacaş, gândindu-te la noi, ceilalţi, care putem merge unde vrem, care n-avem gratii la geamuri, care mâncăm ce vrea pula noastră, care bem câte beri vrem, care ne plimbăm prin parc, care facem tot ce tu nu vei mai putea să faci pentru că vei fi încuiat în celulă, urlând că vrei afară.

A, şi sper să te urmeze şi fi-tu la bulău, să comunicaţi cu lingurile în ţeavă, dom’ doctor!
Eu mă duc acuma să beau o bere, dom’ doctor – ah, la naiba, tu nu poţi, că eşti terminat pe dinăuntru şi mai eşti şi arestat… viaţa, ce să-i faci… Sănătate!  evilbullet

Preşedintele Klaus Iohannis – ştiţi, domnul de la Cotroceni – nu mai tace; a promovat legea Big Brother, ca să tăcem noi.

bullet

merkel

… şi ASTA conduce Europa?? Brrr… vreau jos.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s