Pentru ţiganul cu Logan gri, pe care era să-l omor lângă Deduleşti

Nu ştiu dacă tu sau careva din neamul tău de greşiţi vă uitaţi pe net – la dracu’! nu sunt nici măcar sigur că ştiţi să citiţi dar dacă da, am un mesaj pentru tine: data viitoare când vrei să mai faci stânga spre Cuca şi să tai două benzi, asigură-te-n pizda mă-tii că nu vine nimic pe contrasens, da?
Ţin să te anunţ că dacă eram încărcat, nu reuşeam să frânez la douăzeci de centimetri de cazanul tău de maşină, treceam prin tine şi te omoram, în pizda mă-tii, împreună cu ceilalţi trei retardaţi care erau cu tine astfel încât, la ora asta, băieţii de la medicina legală se chinuiau încă să vă asambleze resturile iar mamele voastre se tăvăleau pe jos că le-au murit copiii.
Nu ştiu unde ţi-ai luat permisul – dacă l-ai luat – dar la cât de tâmpit eşti, te sfătuiesc, pentru binele tău, să te rezumi la condusul unui căruţ de butelii pe uliţă şi să laşi dracului maşina; în caz contrar, la cum conduci, ai 80% şanse ca altcineva să dea peste tine şi să te facă ornament la grilă.
Dacă puteam să trag pe dreapta, te băteam de te căcai pe tine, handicapatule, care nu ştii diferenţa dintre 1100 de kilograme şi 15 tone lansate cu 70 la oră.
De asemenea, pot să-ţi mai spun că toţi cei care au văzut faza m-au întrebat pe staţie “De ce nu i-ai dat una, colegule?” aşa că se pare că chiar ai avut baftă: dacă era altul în locul meu, acuma cumpăra mă-ta prosoape, arpacaş şi lumânări.
Te am pe cameră, ţi se vede şi numărul şi mecla aia de cretin congenital rezultat din împerecheri consangvine în tribul ăla al vostru aşa că s-ar putea să te fac vedetă pe net, dobitoc sinistru ce eşti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s