Update la “Îmi vine să vomit!”

Ca să vezi. dom’le, ce înseamnă frica… Deputaţilor le-a venit mintea la cap (ce le-a venit, mă??) şi au hotărât să aprobe dublarea alocaţiei pentru copii, de la 42 la 84 de lei. Las la o parte justificările lor de căcat, după ce în primă instanţă n-au fost de acord; cert e că paramecii ăia de la Casa Poporului au fost nevoiţi să dea din mânuţele alea dolofane aşa cum n-ar fi vrut nici morţi. V-aţi luat-o drept în bot, este? Pînă şi voi, ştiuţi fiind mai puţin mobilaţi la cap decât majoritatea, v-aţi prins că o să daţi de dracu’ dacă continuaţi cu nemernicia…
Acuma, de ce-au făcut-o, nu mai contează. Pe ce puneţi pariu, însă, că, odată cu startul campaniei electorale, o să se bată cu pumnii în piepturile alea grăsuţe cum că ei au grijă de copiii ţării?

Oricum, dragi copii, puteţi acum să rânjiţi cu satisfacţie: pentru parlamentarii români, să-şi rupă de la gură o bucăţică cât de mică şi s-o dea altuia este oricum echivalent cu a-şi fute una cu tesla drept în ouă, cu avânt.
Să sperăm că-i doare foarte rău. Şi să mai sperăm că e doar prima dintr-un lung şir de dureri care îi pândesc după colţ.

Gata, am terminat cu ăştia; nu mai pot, frate. De câte ori scriu despre “clasa politică”, mă enervez aşa de tare că nu mai sunt bun de nimic. Să vă ia dracu’.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s