Dacă ai P, BH, CC sau TX la număr, asta e pentru tine, mă!

Acesta este un mesaj pentru conducătorii auto români cu maşini înmatriculate în Bulgaria: să sugeţi pula aşa cum beau eu bere.
Sunteţi nimic altceva decât nişte retardaţi, cu un intelect mult sub cel al unei maimuţe antropoide şi dacă aş fi avut un copil ca voi, l-aş fi sugrumat la naştere iar pe mă-sa aş fi înecat-o pentru a nu aduce pe lume, în continuare, alţi cretini.
Pentru că, desigur, capacitatea voastră de înţelegere este mult prea redusă şi, ca atare, nu puteţi percepe de ce vă urez de bine, o să detaliez.


De ce vă consider, aşadar – şi nu doar eu – nişte exemplare complet ratate ale speciei umane? Să le luăm pe rând.
Una.
Pentru că, odată cu primirea plăcuţei ăleia de înmatriculare ce are “P” sau “TX” sau dracu’ mai ştie ce pe ea, singura fărâmă de raţiune din creierul vostru ofilit dispare, lăsând în urma ei un gol absolut, care vă face să vă comportaţi pe şosele ca nişte căcaţi în călduri şi să puneţi, astfel, în pericol, viaţa unor nevinovaţi care au neşansa de a circula odată cu voi pe drumuri. Pentru că intraţi în depăşiri ca nişte nenorociţi, chiar dacă aveţi în faţă o curbă cu vizibilitate zero, doar ca să-i demonstraţi ţărăncii nespălate de lângă voi că aveţi coaie mari. Ei bine, nu aveţi. Aveţi doar un cazan de maşină, o puţulică îngrozitor de mică şi nişte coiţe faţă de care ouăle de bibilică par de struţ. Şi sunteţi proşti şi potenţiali criminali, ceea ce ne duce la punctul următor.
Două.
Cum spuneam, voi, conducătorii auto români cu maşini înmatriculate în Bulgaria, reprezentaţi un pericol public mult mai mare decât găştile de interlopi din cartiere, pentru că cei din urmă au lumea lor, răfuielile lor şi pot fi, totodată, nişte tipi foarte de treabă – v-o spun din proprie experienţă. Voi însă, aţi intrat în lumea noastră, a celor care înţelegem să ne comportăm normal şi firesc la volan şi, prin atitudinea pe care o exhibaţi, ne puneţi integritatea fizică în pericol. Că vreţi să vă omorâţi, perfect; puteţi să vă duceţi dracului şi mâine dar, de prea multe ori, atunci când o faceţi mai luaţi cu voi câte un amărât care s-a nimerit şi el pe-acolo. Depăşiri în curbă, pe linie dublă continuă, în giratoriu, pe drum cu denivelări, pe drum în lucru – pentru voi nimic nu mai contează în afara faptului că vreţi să treceţi de cel din faţa voastră chiar şi cu preţul vieţii. Nenorociţilor.
Trei.
Pentru că aţi ales să vă înmatriculaţi maşinile în Bulgaria şi pentru că aţi ales să daţi altei ţări taxele alea. Realitatea e că sunteţi prea proşti pentru a realiza că banii pe care îi daţi bulgarilor ar fi mai bineveniţi aici, în ţara care ar fi trebuit să vă refuze de la naştere şi să vă trimită înapoi, în rahatul de unde v-aţi târât. Cu banii ăia, oricât se (mai) fură, ar fi putut fi, totuşi, hrănit un copil sau un bătrân. Voi însă, aţi ales să le daţi bulgarilor banii. De ce sunteţi aşa de proşti, mă?

Personal, vă urăsc şi vă doresc să muriţi singuri, înfăşuraţi printre table, de unde să vă culeagă alţii la bucată. Idioţilor.

Advertisements

One thought on “Dacă ai P, BH, CC sau TX la număr, asta e pentru tine, mă!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s